Bladeren
16-4-2024
Vertrek Marjolein Lamme - van Boxtel als bestuurslid
Marjolein: "In november ben ik met veel enthousiasme de rol van bestuurslid Sociability aangegaan. Een mooi avontuur, om naast de hockeysport je ook in te zetten om er met elkaar een nog betere club van te maken. Helaas is gebleken dat op dit moment de bestuursrol, voor mij niet te combineren is met mijn intensieve fulltime baan en een druk gezinsleven. En dat vind ik heel jammer want er is nog zoveel te doen alleen is mijn energie en tijd op een andere plek nodig". 

De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden en eerste aanspreekpersoon voor Sociability activiteiten is secretaris Rachel Leeuwenburgh bereikbaar via [email protected].

Het bestuur begrijpt Marjolein’s keuze en dankt haar hartelijk voor haar inzet de afgelopen maanden. 

De afgelopen tijd zijn super veel activiteiten georganiseerd zoals voor de jonge jeugd, initiatieven vanuit het jeugdbestuur, diverse senioren en veteranen evenementen en dit willen we graag blijven doen. 

--> Hierbij dan ook de oproep, mocht je het leuk vinden om je in te zetten bijv. in een commissie een activiteit organiseren of je op een andere manier willen inzetten, bel Rachel.

Hartelijke groet,
Bestuur SV Phoenix